Personlig Mental Tränare Staffanstorp.

Hej och hjärtligt välkommen till min sida. Jag som står bakom verksamheten heter Asdis Svavarsdottir Persson. Jag är född på norra Island och uppväxt i en stor familj, där jag tidigt lärde mig anpassning och flexibilitet👍som mitten syskon gör.Jag har två äldre syskon och två yngre.

Jag är gift och har fått äran att föda och uppfostra 5 underbara barn, som alla är vuxna nu. Guldkanten på livet fick jag redan som 40 åring då mitt första barnbarn föddes. Nu har jag sammanlagt 7 barnbarn.

Jag känner mig "lyckligt lottad " men vägen till lyckan har varit krokig och ofta smärtsam, tills jag förstod vad livet går ut på. Just denna mening: "Det Handlar Om Dig " har jag valt att använda som en nyckelmening i min vardag.

När jag förstod att jag enbart kunde ändra på mig själv, mina tankar, mina känslor, mina handlingar, tolka det jag ser, det jag hör och så vidare, men inte andras..... Det blev genombrottet i mitt liv! Vilken befrielse att äntligen förstå att det bara är jag som är ansvarig för hur jag mår, ingen annan.😀👍

Jag har kommit på mig själv i alldeles för många år, med att ha "offerkoftan" på mina axlar, jag lovar att den är tung att bära på. Visst får jag tycka synd om mig själv ibland, men endast i 5 minuter om dagen. 

Att jag valde att utbilda mig till undersköterska var ett självklart val. Yrket har varit en värdefull resa för mig , där jag har mött  så många underbara medmänniskor, sjuka, skadade, friska.

Att träffa på yngre medmänniskor som har försökt ta sitt eget liv väckte upp frågor inom mig. Varför blir folk så deprimerade? Vad kan jag bidra med i förebyggande syfte?

Mitt intresse för att utbilda mig inom Psykiatrin blev så pass stort att jag bestämde mig för att läsa på Yrkeshögskolan Consensum i Lund i två år. Under hela tiden har jag arbetat på Universitetssjukhuset i Lund och numera på en vårdavdelning för kirurgi, där jag möter personer som drabbats av tumörer av olika slag med olika utgångslägen.

Jag blir ständigt påmind om hur dyrbar hälsan är, att det gäller att ta till vara på vardagen, och att vi lever Nu, inte sen.

För att komma dit jag ville valde jag att utbilda mig till en Personlig Mental Tränare på Expandera (Sverigehälsan) i Malmö. Det är en utbildning som jag kan varmt rekommendera alla medmänniskor som har intresse av personlig utveckling i form av positiv psykologi, mental träning, med mera!

I nuläget går jag en utbildning i självledarskap hos MT utbildning i Stockholm. Vilket är jätteroligt och intressant. Klar med utbildningen vintern 2021.

Med vänlig hälsning

Asdis Svavarsdottir Persson

Kommentarer

08.10.2015 20:10

Katharine Hazlett

GO DISA!!!! :)

09.10.2015 20:02

Asdis

Thanks Goa Katharine :)